tirsdag 31. januar 2012

Det var en gang...

Sommeren 2003 flyttet vi inn i huset vi nå bor i. Lite var endret siden 50-tallet og det var storblomstrede rosa tapeter og laminatgulv. Med andre ord; vi hadde en stor jobb foran oss. Tanken var først å "skvette"  litt maling på veggene og ta ting etterhvert. Det endte med at vi rev ut alt og begynte på scratch. I nesten et år jobbet mannen min og pappa, med meg som "byggeleder", med å totalrenovere etagen vi skulle bo i. Ikke alle idéene til byggeleder var like populære, men når ting etterhvert kom på plass, syntes alle det var stor stas. Vegger ble revet og flyttet og mange endringer ble gjort. Selv om det aller meste er ferdig, står mye fortsatt igjen.

Stuene var noe av det første vi ble ferdige med. De var tidligere delt opp i to. Den ene stuen ble brukt som soverom og den andre som dagligstue. Vi åpnet mellom de to rommene og lagde to stuer som det opprinnelig var på plantegningene fra 1924.


Her ser dere et lite glimt av spisestuen vår.

4 kommentarer:

 1. Blir spennende å få se hva dere har gjort!

  vi holder også på å pusse opp. Bor på gård, så det er mye å gjøre, men vinterhalvåret tar vi inne :)

  veldig fin spisestue, nydelig bord, og det skapet var kjempeflott! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Så koselig at du vil følge bloggen min:))

  SvarSlett
 3. Hei "Byggeleder"!
  Gratulerer med ny og fin blogg. Dette har jeg ventet på! :) Blir trivelig å følge deg videre. Foreløpig er jeg mest opptatt av lappestoff og garnnøster, men koser meg også med å titte innom div. hus&hjem-blogger. Godt å få litt inspirasjon på det området også. Kommer garantert til å titte innom deg igjen.
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 4. Hello and haha...i look at your Blogname, and i begin to laugh...!!! I will follow you..your pictures are beautiful! Welcome in Blogetania, and a wonderful Weekend, Hughs from Germany, Biene♥

  SvarSlett