tirsdag 21. mai 2013

17. mai og pinsehelg!

Herlighet, for en fantastisk langhelg vi har hatt! Årets 17. mai har vært en av de fineste og dagen var fylt med solskinn fra morgen til kveld, med en temperatur på godt over tyve grader fra morgenen av. Det har nesten vært for godt til å være sant! Værgudene har vært snille med oss. Jeg kan ikke huske sist vi hadde så fint vær den syttende - som regel har det vært en kald fornøyelse. 
Nasjonaldagen ble feiret sammen med familie og med masse god mat! Vi har sett barnetoget, hundrevis av norske flagg, korpsmusikk, barn og voksne som har ropt hurraaaa, fargerike faner, flotte bunader, syttendemai-sløyfer, vi har spist is, drukket brus, spist pølse, fått ketchup på finskjorta, kost oss med kaker, jordbær og spist enda mere is! Vi har med andre ord feiret dagen silk den bør feires:)
Jeg føler meg så utrolig heldig som får bo i det fantastiske landet vårt Norge!


Minstejenta har på seg en nydelig bunad fra Østerrike, som søsteren min hadde da hun var liten. Den falt så klart umiddelbart i smak, siden den både var rosa og lilla;)I pinsen har vi kost oss sammen med familie og venner. Vi har hatt årest første grilling og ungene har badet i vannsprederen i hagen:) Alle middager har blitt spist ute og vi har virkelig fått en forsmak på sommeren denne helgen! 

Håper dere har hatt fantastiske dager!

4 kommentarer:

 1. Så herlige bilder fra både 17 mai og pinsen:)så herlig når ein får det flotte været til å kose seg ute og nyte livet virkelig:)
  Håper på mange slike dager framover:)

  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har hatt noen fantastiske dager! Herlige bilder!:)
  Her er det meldt regn igjen, men jeg håper sommervarmen kommer fort tilbake!

  Klem Marit

  SvarSlett
 3. Det var roligt och se bilder från ert
  17 maj firande, så fina kläder alla har.
  Trevlig helg och kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder fra nasjonaldagen. Flott bunad jenta di har. :)

  SvarSlett