lørdag 19. oktober 2013

Godt pakket julestjerne

Jeg var på vei for å hente minstejenta etter skolen her om dagen, da jeg kom på at jeg hadde fått en hentelappe i posten. Dette er noe jeg i følge mannen får hver dag, men som jeg mener er sterkt overdrevet. Forrige helg kjøpte jeg en gammel julestjerne jeg har vært på jakt etter lenge. Jeg kunne jo stikke innom butikken samtidig tenkte jeg, og tok med meg en liten pose for å ha den forventede fangsten i. Selv om jeg presenterer det for mannen som en absolutt nødvendighet, og ett skjeldent scoop, skal det sies at jeg har den samme stjernen fra før, og jeg var derfor sikker på at esken ikke var større enn at den fikk mer enn nok plass i en vanlig bærepose.
Jeg leverte lappen i skranken i butikken, tok opp posen fra lommen og ventet på pakken. Damen kom tilbake med en gigantisk eske, som det slettes ikke var plass til i en vanlig bærepose. Jeg tror til og med jeg skulle hatt store vanskeligheter med å få plass i en av de aller største Ikea- posene!
Oj, det var en såpass stor pappeske ja - sa jeg, mens jeg diskre puttet posen tilbake i jakkelommen. 
Nå er jeg er jo selvfølgelig veldig glad for at selger pakker tingene veldig godt, men tenkte at dette var en smule overdrevet.
Det første jeg tenkte, var å spørre om jeg kunne komme tilbake senere med bil, men jeg fikk plutselig en ide om at jeg kunne åpne pakken, ta ut stjernen og kaste pappen i papp og papir konteineren som stod utenfor butikken. 
Jeg stilte meg litt diskre til og brukte en nøkkel for å prøve å skjære opp teipen som var surret godt rundt esken på alle kanter. Teipen satt som støpt! De som gikk forbi, gløttet bort for å se hva jeg holdt på med. Jeg så opp mens jeg smilte litt unnskyldende mens jeg mumlet noe om at jeg bare skulle kaste pappen.
Jeg kikket på klokken for å se hvor mye tid jeg hadde på å få opp esken før skolebussen kom. Jeg hadde bare noen minutter igjen, jeg måtte få den opp NÅ! Jeg rev og slet, stakk og snittet, og etter å ha kjempet mot det brune monsteret i det som føltes som en evighet, åpnet den seg med ett brak! Jeg var lettet ett nanosekund til jeg så hva som blafret rundt ørene mine som måker rundt fiskerester på havna. For hva er det som beskytter mot skade på julestjerner såvel som uønsket urinlekkasje? Jo: TENA LADY!!! . STORE tena ladybleier!!! Jeg prøvde å dytte alle ned i esken igjen for å unngå at de skulle blåse avgårde bortover veien. Som The Animal i Muppetshow jobbet jeg desperat for å unngå å løpe på bleiejakt gjennom nabolaget! Etter noen hektiske minutter, til allmenn beskuelse, spot og spe, klarte jeg å dytte alt av bleier og papp ned i det jeg i ettertid håper var riktig kontainer. Vel, til tross for en potensielt særdeles flau episode, kan jeg melde at både stjerne og unge kom i hus!
Ha en fin, fin lørdag!

16 kommentarer:

 1. Hahaha åååå herlig lesing for det med pakker,eg må liksom unnskylde meg på posten og er redd dei tenker der er ho som har så mange pakker å hente:)
  Kan tenke meg du var flau men du er ikkje åleine om å ha blitt både svett og rødma Hihi:)
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Haha, her er det mannen som står for hentelappene flere ganger i uka..har ikke tenkt på at de på posten kan begynne å lure.. ;) God helg!

  SvarSlett
 3. Ha Ha så är det här med!
  Ler!
  Fin var den stjärnan din!
  Kramar Kathrine

  SvarSlett
 4. Hahahaha...jeg synes jeg ser deg står og pakker opp...herlig! Men stjernen var fin og nostalgisk den og vel verdt all stevsom oppakking med Tena Lady..hihi..

  Ha en fin søndag! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Fornøyelig historie - tror ikke jeg ville kommet på å bruke den type embalasje om jeg skulle sende noe.......;) men som ei venninne sier; ...det finnes folk til alt:) Nyt stjerna di - tenk snart skal slikt henges opp igjen, tok vi den ikke ned for kort tid siden da...?;) Klem

  SvarSlett
 6. Ha ha - det var en morsom historie på mandag morgen :) Syntes jeg ser deg løper etter bleiene- dine :) hi hi Den Stjerna kom i hvert fall feilfritt frem- og det skal jo selgeren ha for. Stjerna er kjempefin :) Ta med bil neste gang du skal hente noe ?

  Ønsker deg en herlig uke

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 7. Festlig embalasje - leeeer:) Nydelig julestjerne du har kjøpt!

  SvarSlett
 8. Det är ju bra ! :)
  Härligt att läsa och en fin stärna ! :)
  Ha nu en fin kväll och vecka !
  Kram

  SvarSlett
 9. Så herlig... Fornøyelig historie, nå ler jeg godt her. Og det var jo tross alt bedre at den var godt pakket enn at innholdet var ødelagt.
  Ønsker deg en fin fin dag!
  Titti-klem

  SvarSlett
 10. Ha ha...synes jeg ser deg;-) Merkelig valg av emballasje...godt det ikke var noe spiselig du hadde kjøp degt;-) Nydelig stjerne! Og tusen takk for gratulasjonen,- stas at det settes fokus på bevaring av gamle hus <3 Fin helg!

  SvarSlett
 11. Ha en fin helg !
  Härligt med fredagen och hel helg framför sig !
  Kram

  SvarSlett
 12. Morsom historie.Det var nok ikke så gøy der og da, men fint å le av i ettertid.
  Stjernen var iallefall fin.

  Klem

  SvarSlett
 13. Hoppas att allt är väl med dig !
  Ha en fin alla helgornas helg !
  Kram från mig

  SvarSlett
 14. Heisann:-) Så morsom historie!!!
  Takk for hyggelig kommentar!!!

  Klem Mette.

  SvarSlett
 15. Heisann.
  Så morsom historie:-) Nydelig stjerne!
  Takk for kos kommentar hos meg.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 16. God til å skrive :) Og en vakker stjerne på kjøpet!
  Ha en fortsatt fin dag.
  Hei fra Eva

  SvarSlett