søndag 3. februar 2013

Skal - skal ikke

Litt fornyelse er alltid fint. Vi har gjort noen små forandringer på kjøkkenet - husets hjerte. Ikke store, men litt endringer har vi gjort. Jeg har lenge hatt lyst til å sette opp panel på veggen, men så er det alltid skal - skal ikke, - at det skal være så vanskelig å ta en enkel avgjørelse. Jeg er rett og slett håpløs når det gjelder å få bestemt meg. Den utålmodige Sinnasnekkeren tok avgjørelsen før jeg hadde rukket å sagt verken det ene eller andre. Med et kakk var første flis banket løs og det var ingen vei tilbake:) 
De siste ukene har, bare avbrutt av en runde influensa, gått med til fjerning og tetting av dør, panelering, kvistlakking og maling. Huset har med andre ord stått på hodet i laaaang tid. Nå er det bare noen småting som står igjen før kjøkkenet er helt ferdigstilt (for denne gang:)). Hurra! Det skal bli deilig å lage mat på kjøkkenet uten å måtte flytte på ting.

Da er det tid for familiekos:) Leapia vår er hele 14 år i dag og det må selvfølgelig feires! Hjertegullet mitt 

Ha en deilig søndag!

2 kommentarer:

 1. Så fint, malt panel er jo så koselig. Den er jo aller finest den skikkelige , ikke plater. Arbeid er det, men resultatet er sååå mye bedre :-)
  Nydeig søndag til deg, klem Anita

  SvarSlett
 2. Åååhh så snyggt det blir!!!
  Så skulle jag oxå vilja ha det i köket... :0)

  Ha en fin kväll
  Kram Tina

  SvarSlett