lørdag 1. juni 2013

I tusen knas!

Jeg kjøpte verdens fineste vinduer fra Vintage by Nina for en stund siden. Gamle, vakre, etsede viduer som tidligere har stått i en gammel fransk butikkdør. Nina Hartmann har selv hatt de i vinduet sitt og jeg gledet meg til jeg skulle få de i hus. O´lykke - som jeg gledet meg!
Glassene ble pakket godt i en kasse som var spesiallaget til vinduene før de ble sendt avgårde.
Nå har det seg slik at jeg ikke bor i en kant av landet der jeg kan få sendt varer med fraktmann, som er vant til å håndtere pakker som inneholder gamle skjøre skatter. Neida, jeg bor nokså langt unna selve hovedstaden og må nok nøye meg med å få de tilsendt via posten og derfor krysse både fingre og tær for at ting kommer velberget fram.
Da jeg mottok pakken hørtes det ut som de var hele og fine. Jeg var så spent! Alle skruer ble fjernet fra lokket og da jeg forsiktig løftet av treplata hørte jeg en lyd som jeg helst ikke ville høre - nemlig klirring av glass.
En million glassbiter ramlet ut og min drøm om gamle etsede ruter ble like knust som glasset som lå foran meg.
Jeg hadde i et tiendedels sekund et ørlite håp om at kanskje det ene vinduet var helt, men desverre, begge vinduer var knust i biter. Så istedenfor å plassere gamle vidunderlige glassruter trygt i vinduskarmen, måtte jeg finne frem kost og støvbrett og feie sammen tykke glassbiter med det skjønneste mønster.

Jeg hylte og vrælte inni meg, men det kom ikke ut en eneste lyd. Jeg stod der med åpen munn og bare måpte mens jeg plukket opp glass fra gulvet.

Ulykkelig, skrev jeg mail som jeg alltid pleier å gjøre når jeg mottar pakker, og fortalte at jeg hadde fått pakken, men at rutene var desverre knust. Uten så mye som et blunk, viser det seg at jeg får refundert hele beløpet jeg har betalt inn og jeg må si jeg er helt målløs over hvor god service og kundebehandling jeg har fått!! Fantastisk!!


(bilde er tatt av Nina Hartmann)

Huff, jeg får helt vondt i magen av å tenke på at de er ødelagte:((

Ha en riktig fin lørdag!

5 kommentarer:

 1. Stakkars deg, for en sjokk!! Uff jeg føler virkelig med deg!!
  Håper du får skaffet deg noen andre en gang. De var jo bare nydelige som du viser på bildet!!:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 2. Uff, det var utrolig leit! Skjønner at du hadde gledet deg til å sette disse fine vinduene på plass. Kjempegodt at du fikk pengene tilbake iallefall, det hadde vært surt å betale for ingenting.
  Vi satte etsede vinduer i døren i gangen vår, og etter vinteren så vi at den ene hadde fått en stor sprekk :-( Men, men, vi hadde heldigvis bestilt de hos en lokal glassmester som ikke var altfor dyr, så det skal nok ordne seg - koster oss litt penger og litt tid, bare.
  Håper du finner noen andre fine vinduer som passer hos deg!

  Mona

  SvarSlett
 3. Nej men vad ledsamt!!
  Vet hur det är när man väntar på något alldeles speciellt och det är trasigt när det kommer...
  Men verkligen skönt att du får pengarna tillbaka! En tröst i eländet...

  Ha trots allt en härlig helg
  Kram Tina

  SvarSlett
 4. Så utrulig leit,skjønner godt at det var et sjokk men godt du fekk refundert pengene!
  Ønskerdeg ein fin søndag:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Åhhh så synd, så fantastiskt vackra
  dom var! Jag vet hur lådan såg ut, har
  också köpt fönster av Nina. Mina satt i
  ramar så dom var nog mindre ömtåliga.
  Nina är toppen och göra affärer med men
  förstår att du är ledsen över fönstren.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett