torsdag 22. august 2013

Det ferdige resultatet

Flisleggingen av veggen over komfyren har vært ferdig lenge og her ser dere det ferdige resultatet. Om dere vil se hvilke fliser vi hadde tidligere kan du se det HER
Valget falt på klassiske, hvite metro/subway fliser. Det finnes jo et hav av ulike fliser å velge mellom, men jeg er så fornøyd med valget og synes resultatet ble utrolig fint:) Det ble et helt annet uttrykk på kjøkkenet og jeg er glad vi bestemte oss for å gjøre noen små endringer. Det er ikke så mye som skal til!
Flisene kan legges i ulike mønster og vi gikk for det tidløse mursteinsmønsteret. Vi valgte å bruke lys grå fugemasse.
I morgen er det fredag og helg!:)

11 kommentarer:

 1. Virkelig et VAKKERT kjøkken har det blitt:)Ønsker deg en goood fredag!Klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Wunderschön, die Küche ist ein Traum!

  Viele liebe Grüße
  Simone

  SvarSlett
 3. For et nydelig dikt det var under her,det skal jeg jammen lagre på,for det uttrykker akkurat følelsene vi mødrene har!!!! :) Og en nydelig jente har du også forresten,bildet viser akkurat hvor spent hun er :)

  Nyyyydelig kjøkken du har,flisene er midt i blinken og jeg liker de åpne hyllene så godt.Tenker så smått på litt fornying her i heimen også,inspirerende å se ditt kjøkken!Kan jeg få spørre hvilke benkeplater du har???

  Skjønt med Chrysantemumen som lyser litt opp...kjekt med blomster på bordet til helgen - kos deg!
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Tusen takk for hyggelige kommentarer!!
   Tove: Benkeplaten vi hadde opprinnelig var oljet eik, men jeg synes den ble for mørk og eika har en tendens til å gulne over tid. I stedet for å bytte benkeplate, bestemte oss for å slipe ned og prøve å olje med hvitpigmert olje. Vi ble anbefalt å bruke antikkhvit oljebeis. Jeg måtte være veldig nøye med påføringen for å få det pent og det var spesielt vanskelig å få det jevnt rundt "grua". Påføringen gikk mye lettere på benkeplata som kun har en oppvaskkum og uten vegg på den ene enden. Resultatet ble heldigvis veldig bra tilslutt.
   Minuset med denne behandlingen er at man bør ikke gnikke for hardt på evt. flekker da oljen kan forsvinne. Benkeplater som er oljebehandlet må behandles jevnlig. En av ungene sølte konsentrert solbærsaft som hadde ligget maaange timer for en stund tilbake og etter at jeg omtrent måtte skrubbe bort fargen som hadde satt seg ble treet mørkere fordi oljelaget forsvant:/ Kanskje ikke så rart, men da var det fram med oljebeisen igjen;)
   Ellers er smuss og matrester veldig enkelt å få bort:))

   Slett
 4. så flott, og så nydelig kjøkken da! :D

  SvarSlett
 5. Så utrulig flott det blei og slike fliser er klassiske og vakre så du gjorde et klokt valg der for dette var flott og kjøkkenet ditt er jo utrulig vakkert❤
  Tenk fredag igjen allerede,veka går fort!

  Nyt helga!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. your kitchen is just so calm and inviting.

  xoxo Rozmeen

  SvarSlett
 7. Wow, såååå flott det ble! Deilig med vellykkede forandringer:)

  Herlig helg,

  Klemm Hanne

  SvarSlett
 8. Det ble lekkert :)


  God helg og kos deg masse

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 9. Så koselig kjøkken!! Ble flott med de flisene over ovnen. Nydelige blomster på bordet - de holder seg leeenge også om man skifter vann hver dag...:) God helg i supert vær!

  SvarSlett
 10. Veldig spennende med husbygging og såååå koselig at du har lyst å følge med!!

  Det ble knallfint med flisene! Nydelig!

  SvarSlett