mandag 16. desember 2013

It's beginning to look a lot like christmas

Julekrybben er på plass og lyser så fint opp på bordet i hjørnet på kjøkkenet. Den minner om jul. Jeg hadde lenge ønsket meg en ordentlig julekrybbe og da jeg så denne i fjor falt jeg pladask. Synes alle de små lysene i stallen gjør den ekstra fin. Egentlig var det med figurer fra juleevangeliet også, men de bruker jeg ikke, da jeg hadde gamle figurer fra før av. Det jeg manglet var en stall og da jeg kom over denne på Kristiania belysning måtte jeg ha den. Julekrybben var opprinnelig litt høyere, men for at den skulle få plass under skapet på kjøkkenet, måtte mannen fram med sag og hammer igjen;) Nå passer den perfekt:) Maria, Josef og Jesusbarnet. Under den lille krybben har jeg lagt litt granbar. En gammel glitterstjerne med et glansbilde av en engel henger i mønet på stallen. Den glitrer så fint i skinnet av lysene.De små dyrene i stallen har julepynt rundt halsen i form av glitter. En av sauene har en gammel messingbjelle som pynt i tillegg.


Tenk, nå er det bare en uke igjen til jul!

Ønsker alle en fortsatt fin uke!

12 kommentarer:

 1. Åh så fina bilder du visar! Kul att ha hittat din fina blogg...
  Önskar dig en skön julvecka!
  Kram Titti

  SvarSlett
 2. Veldig koselige bilder fra kjøkkenet ditt og julekrybben er helt nydelig!! Så fint det ble med dine egne figurer...krybben passet fint inn på det flotte kjøkkenet ditt.
  Ja, nå er det en uke igjen:) Ha en fin uke!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Åhhh så vackert du har det vilken fin Julkrubba!
  Underbart!
  'Ha en fin Dag!
  Kram Kathrine

  SvarSlett
 4. For et aldeles nydelig kjøkken dere har:) Krybben er kjempe flott og du fikk meg til å tenke på at jeg har jo da noe lignende på loftet...bare at figurene er malt i veldig gilde farger...dette kan jo jeg ta meg av hvis man finner litt tid i denne hektiske tid,hi,hi...Tror jeg vil prøve altså for det var helt nydelig hos deg,vi får se om den er på plass om noen dager :)))Fortsatt fine dager til deg og dine :)Klem Vibeke

  SvarSlett
 5. Underbart vacker julkrubba, har aldrig sett en
  så fin! Belysningen var effektfull.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 6. Så vakkert hos deg:) Her er det bra det er ei uke igjen for å si det sånn....men jobber med saken:) Klem til deg på en tirsdags morgen:)

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Så fint det var med lysene, kjempe koselig;) hihi så bra at vi har disse mannene til å hjelpe oss;) går så fort disse dagene atte! God klem;)

  SvarSlett
 8. Nydelig vakkert- slik julepynt skal det være om man har - er virkelig vakkert :)

  Ønsker deg og dine en riktig God Jul

  Juleklemmer fra Monica

  SvarSlett
 9. Så utrulig vakkert og eg synest det er så flott å sjå at julekrybba og er på plass:)nå nærmer det seg fort og her må eg snart få tak i juletre,treg iår hihi!
  Nyt førjula!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 10. Den er så utrolig fin!
  Ha´en dejlig december aften.
  Kram
  Birgitte

  SvarSlett
 11. Goodmorning,

  Can you please contact me on my email adress: rozmeenala@hotmail.com (pastelsandwhites.blogspot.com) I have a question about your angle wings.
  xxx Rozmeen

  SvarSlett
 12. Nydelig julekrybbe, og vakre skap med herlig detaljer! Sååå fint!

  Ønsker deg en super lørdag! Kos deg masse!

  SvarSlett