fredag 10. februar 2012

General Montgomery


Hils på hunden vår Monty, tror han må være en av verdens snilleste!
Da vi bestemte oss for at vi skulle anskaffe oss hund leste vi mye om forskjellige raser. Det var en lang liste med forskjellige kvaliteter vi gikk etter og siden vi ikke hadde hatt hund tidligere, ville vi ha en rase som var grei for nybegynnere. Etter å ha lest mye på internett og hørt med forskjellige oppdrettere fant vi ut at whippet var den perfekte rasen for oss og vårt behov. Det har vi aldri angret på! 
Monty er hele familiens godgutt. En hengiven, godlynnet og veeeeldig sosial hund. Han elsker varme og god komfort og er fast inventar blandt skinn og deilige puter:) 
Samtidig som han er verdens største sofagris, er han en tøffing når han er ute og det beste som fins er å få springe i full fart på åpen slette. Det er et imponerende syn! Ikke rart at den lenge gikk under tilnavnet "the poor man´s race horse" i England.
En ting man må passe på med whippet i hus...den er en skikkelig mattyv og det er så og si umulig å få bort tyveritoktene.
Vi kaller han bare for "reven". He,he
Bortsett fra det er han verdens herligste hund! Ikke værst å ha en egen varmepute i sofaen på kalde dager. Sitter man i sofaen kommer han snikende og legger seg tett intill.Deilig å ligge i sofaen...
Titt tei!


 

Ha en riktig fin fredag!

5 kommentarer:

 1. Søte lille Montymannen - han er en tigger ja, hehe;) Ser ut som han koser seg i sofaen:)

  SvarSlett
 2. Han er jo bare såååå fin, "verdens beste varmeteppe" hihi<3
  Go`helg!
  Klem Nina

  SvarSlett
 3. Herlige bilder!!!..også under her, skapet er bare et funn!!
  God helg til deg og dine!

  Klem, Hanne

  SvarSlett
 4. Vilken vacker hund du har!!!
  Så fina bilder!
  Hoppas din helg blir fin
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 5. For en liten skjønning :-) Jeg har også en sånn varmepute deilig....
  Ha en fin kveld :-) Anita

  SvarSlett