onsdag 17. april 2013

Det spirer!

Se her! Dette må vel være et tegn på at våren har kommet der jeg bor også:) Bare i løpet av et par dager har det skjedd utrolig mye! Fra å se små grønne spirer på en halv centimeter, som strekker seg etter sollyset, har de aller første krokusknoppene åpnet seg.
Jeg blir så utrolig fasinert av at man setter små brune blomsterknoller i jorden på høsten som forvandles til de nydeligste blomster når våren kommer. Fantastisk vakkert! 


Dette har jeg ventet på lenge!


Krokusknoppene er klare til å åpne seg og venter bare på litt solskinn:) 

Jeg ser jeg kunne sådd mye mer og mye tettere enn anvisningen på pakken, så til høsten skal jeg være raus med løkplantingen. Krokus har forholdsvis kort blomstringstid, så om man ønsker å forlenge den litt kan det være lurt å plante den på forskjellige steder i hagen i både sol og delvis skygge.

Ha en herlig onsdag!

6 kommentarer:

 1. så skjønne :) her er det enda en stund før det kommer noe blomster.. :)

  Jeg planter mye tettere enn det står på pakka, kan heller flytte om det blir for tett :)

  SvarSlett
 2. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja det spirar, och gror
  Ha en fin Kväll
  Kramar Kathrine

  SvarSlett
 3. Sånn flaks at jeg fant bloggen din. Har bladd langt tilbake i innleggene dine. Så koselig. Og så mange flotte franska skatter du har. LOVE!

  SvarSlett
 4. Har du sett!! Heldig du er da som har fine blomster å se på:) Jeg har ingen ennå - sikkert mislykket det også:( Hundrevis av kroner rett i dass!

  SvarSlett
 5. Så herlig når det spirer og gror og krokus er jo utrulig vakre:)herlig når våren er her men kunne tenkt litt meir varme:!)
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Så herlig, jeg elsker denne tiden. Dette året har det vært en ekstra lang vinter, så da smaker våren bare helt nydelig. Ønsker deg en fin torsdag, klem Anita :-)

  SvarSlett