mandag 15. april 2013

Metrofliser

Endelig er de her! For en stund tilbake bestillte vi oss hvite metrofliser med faset kant eller subwayfliser som de også kalles. Vi la vi jo panel på kjøkkenet for litt siden og tanken var da å ha panel inne i "grua" over ovnen også. For at det skal være lettere å rengjøre etter fett og smuss tenkte vi å ha fliser i tillegg. Planen er derfor å legge panel som blir malt og deretter ha fem rader med metrofliser som blir lagt i mursteinsmønster. Tror det blir fint!
Vi har jo fliser over ovnen fra før som fungerer som de skal, men siden det ikke var snakk om så mange fliser, bestemte vi oss for å fornye litt:)


Flisene vi har fra før er helt enkle hvite i 15 x 15 cm. 


Blanke fine hvite metrofliser med faset kant ligger klar til å limes på veggen. Vi kjøpte i størrelsen 15,2 X 7,5 cm. Ønsker dere en fin ukestart!

9 kommentarer:

 1. Eye-candy!!:) Gleder meg til å se resultatet!:)

  Ha en fin dag, klem!

  SvarSlett
 2. Wow så fina väntar med spänning!!!
  Kramar Kathrine

  SvarSlett
 3. Dette blir knallfint,lekre fliser:))
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Så fint kjøkken du har. Blir nok helt supert med de flisene over ovnen, selv om de er fine de du har fra før også - men det er alltid moro med en fornying:)

  SvarSlett
 5. Det blir berre lekkert. :) Vi satte opp metrofliser for snart 2 år siden,da hadde jeg siklet på slike fliser i 5-6 år. Angrer ikke på det valget, synes de er like fine ennå jeg.

  Herlig kjøkken og ennå bedre blir det.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 6. Rigtig fint køkken, flot med hvidt...
  Spændende at følge processen.
  Ønsker dig en fin aften!
  Kram OddStyle

  SvarSlett
 7. Hvor har du kjøpt flisene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! De er kjøpt på Modena fliser:)

   Slett